Op 3 en 4 december organiseert de European Society of Urological Technologie voor de tweede keer het Urologie Symposium in Duitsland. Initiatiefnemer achter dit congres is Dr. J.H. Witt, Chef-arts van het Europees Prostaat Centrum, PZNW in Gronau. Top Medical Care is nauw betrokken bij dit congres en begeleidt de specialisten uit Nederland. 

Tijdens het congres wordt er gesproken over de laatste ontwikkelingen op het gebied van prostaatkanker en de behandelingen. Er worden ervaringen uitgewisseld en er zullen live operaties te volgen zijn, die uitgevoerd worden met behulp van de daVinci-robot. Diverse artsen uit Nederland, Duitsland, Zwitserland, België en Amerika delen hun kennis en ervaringen met robotgeassisteerde operaties.

Meer informatie over dit symposium vindt u op http://www.dgru.de/drus-2010/. 

Arts Da Vinci Robot
Terug naar overzicht
Heeft u een vraag voor ons?
Geïnteresseerd in een van onze diensten of wenst u meer informatie over een bepaald onderwerp? Neemt u gerust contact met ons op.
Coronavirus: Belangrijke informatie voor patiënten en bezoekers van de urologie en het Prostata Zentrum NordWest (PZNW).

Datum: 07.07.2021

COVID-19 Update

Beste bezoeker,

Prostate Center Europe is geopend voor Nederlandse patiënten. Omdat medische behandelingen niet onder de RIVM restricties vallen, kunnen behandelingen gewoon uitgevoerd worden en vinden poliklinische consulten, indien mogelijk, digitaal plaats.

Uiteraard nemen wij de nodige COVID maatregelen in acht, zoals strenge hygiëne maatregelen, social distancing en triage bij binnenkomst in het ziekenhuis.

Heeft u hier vragen over, aarzel dan niet. Wij staan u graag te woord.

Hartelijke groet,

Team Prostate Center Europe