Over Prostate Center Europe

Prostate Center Europe zorgt er al 15 jaar voor dat ook Nederlanders zich kunnen laten opereren in de prostaatkliniek in Gronau, waar meer dan 20.000 Da Vinci prostaatoperaties zijn uitgevoerd. Omdat deze kliniek de meeste ervaring in Europa heeft, kiezen veel Nederlandse mannen voor een prostaatoperatie in Gronau, net over de grens bij Enschede.

Gronau Prostaatcentrum is het grootste urologische centrum in Europa. En voert zelfs wereldwijd de meeste Da Vinci operaties uit. De meeste ervaring zorgt voor de beste resultaten!

Wist u dat in Gronau de Da Vinci specialisten Dr. Schütte en Dr. Wagner ieder meer dan 3.000 Da Vinci prostaatoperaties heeft uitgevoerd?

Prostate Center Europe maakt de beste prostaatbehandelingen voor Nederlandse patiënten toegankelijk in dit gespecialiseerde prostaatcentrum in Gronau. In Duitsland wordt dit centrum ook wel PCG of Prostata Centrum Gronau genoemd.


Prostate Center Europe Net Over Grens Nr 1 Da Vinci Kliniek In Europa Lres

Prostaatkliniek in Gronau

Ontvangst en het onderzoek vinden plaats in de kliniek van het prostaatcentrum, Prostata Centrum Gronau (PCG) in het Ziekenhuis Gronau bij Enschede. Het Prostaatcentrum beschikt over alle mogelijke middelen en behandelmethoden die nodig zijn bij prostaatproblemen. U kunt hier terecht voor alle urologische aandoeningen.

Het centrum is bijzonder gespecialiseerd in het behandelen van prostaatkanker. Geavanceerde operaties met de Da Vinci techniek zijn hier al meer dan 20.000 keer uitgevoerd.

Patiënten uit heel Duitsland én uit het buitenland komen naar Gronau om zich hier te laten opereren.

Maak kennis met onze specialisten Een prostaatoperatie in Gronau? Zo regelt u dat Uw zorgverzekering Bekijk ervaringen van andere mannen Is uw operatie al gepland? Lees hier dan verder

Over Gronau

De kliniek heeft speciaal voor Nederlandse patiënten begeleiders die u bij kunnen staan. Na uw operatie verblijft u in het ziekenhuis om te herstellen. Hieronder vindt u een video van het Ziekenhuis in Gronau:


Heeft u een vraag voor ons?
Of wilt u meer informatie? Neem gerust contact op. We helpen u graag!