Turp Methode

Als bij u een goedaardige vergroting van de prostaat is geconstateerd zal de uroloog u meestal adviseren de prostaat operatief te laten behandelen. Dit kan door middel van de TURP (Trans Urethrale Resectie Prostaat) techniek. 

Naast de gewone TURP operatie beschikt Prostate Center Europe in Gronau ook over de Laser TURP en en alle andere mogelijkheden om de vergrote prostaat te behandelen. Onder leiding van uroloog en Chef-arts dr. Witt wordt bepaald welke behandelmethode het meest geschikt is voor u. Ook als u al onder behandeling van een uroloog bent, kunt u terecht bij het Prostate Center Europe.

Heeft u een vraag voor ons?
Geïnteresseerd in een van onze diensten of wenst u meer informatie over een bepaald onderwerp? Neemt u gerust contact met ons op.
Coronavirus: Belangrijke informatie voor patiënten en bezoekers van de urologie en het Prostata Zentrum NordWest (PZNW).

Datum: 07.07.2021

COVID-19 Update

Beste bezoeker,

Prostate Center Europe is geopend voor Nederlandse patiënten. Omdat medische behandelingen niet onder de RIVM restricties vallen, kunnen behandelingen gewoon uitgevoerd worden en vinden poliklinische consulten, indien mogelijk, digitaal plaats.

Uiteraard nemen wij de nodige COVID maatregelen in acht, zoals strenge hygiëne maatregelen, social distancing en triage bij binnenkomst in het ziekenhuis.

Heeft u hier vragen over, aarzel dan niet. Wij staan u graag te woord.

Hartelijke groet,

Team Prostate Center Europe