Het PZNW is verbonden aan het Ziekenhuis Gronau. Het PZNW staat onder leiding van de zeer gerenommeerde uroloog dr. J.H. Witt. Nederlandse coördinatiecentrum is verantwoordelijk voor het plannen van de afspraken en de administratieve handelingen voor de patiënten.

Medewerkers van het Prostate Center Europe adviseren u graag over behandelingen, afspraken en afhandeling met de verzekering. Voor meer informatie kunt u ons bereiken op het gratis telefoonnummer 0800-2220005.

Specialistenteam van urologische kliniek in Gronau bestaat uit de volgende urologen:

Specialisten

Prostate Center Europe werkt samen met diverse zeer ervaren specialisten onder leiding van Dr. J.H. Witt. (meest ervaren daVinci-specialist van de EU)

Dr. med. Jörn H. Witt
Dr. med. Jörn H. Witt Gespecialiseerd DaVinci specialist
Dr. med. Andreas Schütte
Dr. med. Andreas Schütte Gespecialiseerd DaVinci specialist
Dr. med. Christian Wagner
Dr. med. Christian Wagner Gespecialiseerd DaVinci specialist
Dr. med. Jörg Zinke
Dr. med. Jörg Zinke Endourologie
Heeft u een vraag voor ons?
Geïnteresseerd in een van onze diensten of wenst u meer informatie over een bepaald onderwerp? Neemt u gerust contact met ons op.
Coronavirus: Belangrijke informatie voor patiënten en bezoekers van de urologie en het Prostata Zentrum NordWest (PZNW).

Datum: 07.07.2021

COVID-19 Update

Beste bezoeker,

Prostate Center Europe is geopend voor Nederlandse patiënten. Omdat medische behandelingen niet onder de RIVM restricties vallen, kunnen behandelingen gewoon uitgevoerd worden en vinden poliklinische consulten, indien mogelijk, digitaal plaats.

Uiteraard nemen wij de nodige COVID maatregelen in acht, zoals strenge hygiëne maatregelen, social distancing en triage bij binnenkomst in het ziekenhuis.

Heeft u hier vragen over, aarzel dan niet. Wij staan u graag te woord.

Hartelijke groet,

Team Prostate Center Europe