Wat zijn plasklachten?

Bij plasklachten kunt u denken aan:

-Een zwakke urinestraal;
-Moeilijk kunnen plassen;
-Kort achter elkaar weer moeten plassen;
-Nadruppelen;
-Het gevoel hebben dat uw blaas niet leeg raakt;
-Een branderig gevoel tijdens het plassen;
-Moeilijk de plas op kunnen houden, of soms zelfs helemaal niet;
-'s Nachts enkele keren uit bed moeten om te plassen.

Wanneer moet ik mijn plasklachten laten onderzoeken?

Wanneer u plasklachten ervaart, wilt u graag duidelijkheid over de oorzaak hiervan. Zorg er vooral voor dat u niet gewend raakt aan de klachten, het kan een enorme impact op uw leven hebben. Prostate Center Europe kan, samen met u, in veel gevallen duidelijkheid geven over uw plasklachten en indien nodig een behandeling adviseren. Er zijn meerdere prostaatonderzoeken mogelijk, zoals een PSA-test en/of urologisch onderzoek.

Heeft u een vraag voor ons?
Geïnteresseerd in een van onze diensten of wenst u meer informatie over een bepaald onderwerp? Neemt u gerust contact met ons op.
Coronavirus: Belangrijke informatie voor patiënten en bezoekers van de urologie en het Prostata Zentrum NordWest (PZNW).

Datum: 07.07.2021

COVID-19 Update

Beste bezoeker,

Prostate Center Europe is geopend voor Nederlandse patiënten. Omdat medische behandelingen niet onder de RIVM restricties vallen, kunnen behandelingen gewoon uitgevoerd worden en vinden poliklinische consulten, indien mogelijk, digitaal plaats.

Uiteraard nemen wij de nodige COVID maatregelen in acht, zoals strenge hygiëne maatregelen, social distancing en triage bij binnenkomst in het ziekenhuis.

Heeft u hier vragen over, aarzel dan niet. Wij staan u graag te woord.

Hartelijke groet,

Team Prostate Center Europe