Dr. Andreas Schütte, Chef-arts van het Ziekenhuis Gronau is zondag 28 november te gast in het TV-progamma Business Class. Met Harry Mens praat dr. Schütte over de daVinci-techniek, een innovatieve robottechnologie om prostaatkanker en nierkanker mee te behandelen. Uit de gehele wereld komen patiënten die prostaatkanker hebben naar Duitsland om zich daar te laten behandelen met de daVinci-robot. Gronau is het Europees Prostaat Centrum, onder leiding van dr. Witt. Nederlandse patiënten die geopereerd willen worden met de daVini-techniek kunnen via Top Medical Care in Gronau terecht bij o.a. dr. Schütte en dr. Witt. Het urologisch team in Gronau is, met dertig daVinci-operaties per week het Europees Prostaat Centrum.

Terug naar overzicht
Heeft u een vraag voor ons?
Geïnteresseerd in een van onze diensten of wenst u meer informatie over een bepaald onderwerp? Neemt u gerust contact met ons op.
Coronavirus: Belangrijke informatie voor patiënten en bezoekers van de urologie en het Prostata Zentrum NordWest (PZNW).

Datum: 07.07.2021

COVID-19 Update

Beste bezoeker,

Prostate Center Europe is geopend voor Nederlandse patiënten. Omdat medische behandelingen niet onder de RIVM restricties vallen, kunnen behandelingen gewoon uitgevoerd worden en vinden poliklinische consulten, indien mogelijk, digitaal plaats.

Uiteraard nemen wij de nodige COVID maatregelen in acht, zoals strenge hygiëne maatregelen, social distancing en triage bij binnenkomst in het ziekenhuis.

Heeft u hier vragen over, aarzel dan niet. Wij staan u graag te woord.

Hartelijke groet,

Team Prostate Center Europe