Na twee gemiste diagnoses, bleek Jaap Bouwmeester tóch prostaatkanker te hebben. Een Duitse robotchirurg redde zijn leven door de kanker weg te snijden. Jaap: 'Mijn gevoel zei, dit klopt niet!"

Door te vertrouwen op eigen intuïtie leeft Bouwmeester nog. Twee keer werd hij teruggestuurd met de boodschap dat 'er niets aan de hand was'. Niet gerustgesteld met deze uitslag nam Bouwmeester het heft in eigen hand, en zocht contact met mannenkliniek Andros. Na onderzoek hier bleek hij toch prostaatkanker te hebben. Uiteindelijk werd hij geopereerd in Gronau, met behulp van robotchirurgie.

Lees hier het artikel op Andros.nl

Fb4B3326439C83A48Bbcc3Df9Aef83E6 300X400
Terug naar overzicht
Heeft u een vraag voor ons?
Geïnteresseerd in een van onze diensten of wenst u meer informatie over een bepaald onderwerp? Neemt u gerust contact met ons op.
Coronavirus: Belangrijke informatie voor patiënten en bezoekers van de urologie en het Prostata Zentrum NordWest (PZNW).

Datum: 07.07.2021

COVID-19 Update

Beste bezoeker,

Prostate Center Europe is geopend voor Nederlandse patiënten. Omdat medische behandelingen niet onder de RIVM restricties vallen, kunnen behandelingen gewoon uitgevoerd worden en vinden poliklinische consulten, indien mogelijk, digitaal plaats.

Uiteraard nemen wij de nodige COVID maatregelen in acht, zoals strenge hygiëne maatregelen, social distancing en triage bij binnenkomst in het ziekenhuis.

Heeft u hier vragen over, aarzel dan niet. Wij staan u graag te woord.

Hartelijke groet,

Team Prostate Center Europe