Dr. Jörn H. Witt heeft eind juni een voordracht gehouden tijdens een Urologisch Congres in Moskou (Rusland). Dr. Witt vertelde over zijn ervaringen op het gebied van prostaatkankeroperaties met behulp van de daVinci-robot. Bij dit congres waren top urologen uit zowel Rusland als daarbuiten. Dr. Witt was uitgenodigd vanwege zijn ervaring als uroloog in Gronau, het grootste prostaatcentrum ter wereld.

Dr Witt Prostate Center Europe
Terug naar overzicht
Heeft u een vraag voor ons?
Geïnteresseerd in een van onze diensten of wenst u meer informatie over een bepaald onderwerp? Neemt u gerust contact met ons op.
Coronavirus: Belangrijke informatie voor patiënten en bezoekers van de urologie en het Prostata Zentrum NordWest (PZNW).

Datum: 07.07.2021

COVID-19 Update

Beste bezoeker,

Prostate Center Europe is geopend voor Nederlandse patiënten. Omdat medische behandelingen niet onder de RIVM restricties vallen, kunnen behandelingen gewoon uitgevoerd worden en vinden poliklinische consulten, indien mogelijk, digitaal plaats.

Uiteraard nemen wij de nodige COVID maatregelen in acht, zoals strenge hygiëne maatregelen, social distancing en triage bij binnenkomst in het ziekenhuis.

Heeft u hier vragen over, aarzel dan niet. Wij staan u graag te woord.

Hartelijke groet,

Team Prostate Center Europe