Dr. Witt ontvangt certificaat

Chefarts dr. Jörn Witt ontvangt van Dirk Hennen, vertegenwoordiger van de Duitse uitgeverij voor gezondheidsinformatie, het certificaat voor het lidmaatschap van de "Leading Medicine Guide".

De "Leading Medicine Guide" is een communicatieplatform voor medische professionals waar ongeveer 200 topartsen, verbonden aan ziekenhuizen en met verschillende disciplines bij aangesloten zijn.

De in de "Leading Medicine Guide" vermelde artsen zijn door de uitgever, in samenwerking met de medische adviesraden en mediapartners, het leidende netwerk van geneeskunde, gecertificeerd. Deze certificering heeft plaatsgevonden door middel van intensief onderzoek en uitgebreide Chefarzt- en patiëntenenquêtes.

Bovendien beoordeelt het 'Supervisor Board', een panel van gerenommeerde deskundigen uit de gezondheidssector, de kwaliteit van de artsen. Alleen artsen met vele jaren ervaring, kennis van de meest recente diagnostische en chirurgische procedures, een moderne infrastructuur en een professioneel kwaliteitsmanagement komen in aanmerking voor certificering voor dit toonaangevende communicatieplatform.

Terug naar overzicht
Heeft u een vraag voor ons?
Of wilt u meer informatie? Neem gerust contact op. We helpen u graag!