Chefarts dr. Jörn Witt ontvangt van Dirk Hennen, vertegenwoordiger van de Duitse uitgeverij voor gezondheidsinformatie, het certificaat voor het lidmaatschap van de "Leading Medicine Guide".

De "Leading Medicine Guide" is een communicatieplatform voor medische professionals waar ongeveer 200 topartsen, verbonden aan ziekenhuizen en met verschillende disciplines bij aangesloten zijn.

De in de "Leading Medicine Guide" vermelde artsen zijn door de uitgever, in samenwerking met de medische adviesraden en mediapartners, het leidende netwerk van geneeskunde, gecertificeerd. Deze certificering heeft plaatsgevonden door middel van intensief onderzoek en uitgebreide Chefarzt- en patiëntenenquêtes.

Bovendien beoordeelt het 'Supervisor Board', een panel van gerenommeerde deskundigen uit de gezondheidssector, de kwaliteit van de artsen. Alleen artsen met vele jaren ervaring, kennis van de meest recente diagnostische en chirurgische procedures, een moderne infrastructuur en een professioneel kwaliteitsmanagement komen in aanmerking voor certificering voor dit toonaangevende communicatieplatform.

Terug naar overzicht
Heeft u een vraag voor ons?
Geïnteresseerd in een van onze diensten of wenst u meer informatie over een bepaald onderwerp? Neemt u gerust contact met ons op.
Coronavirus: Belangrijke informatie voor patiënten en bezoekers van de urologie en het Prostata Zentrum NordWest (PZNW).

Datum: 07.07.2021

COVID-19 Update

Beste bezoeker,

Prostate Center Europe is geopend voor Nederlandse patiënten. Omdat medische behandelingen niet onder de RIVM restricties vallen, kunnen behandelingen gewoon uitgevoerd worden en vinden poliklinische consulten, indien mogelijk, digitaal plaats.

Uiteraard nemen wij de nodige COVID maatregelen in acht, zoals strenge hygiëne maatregelen, social distancing en triage bij binnenkomst in het ziekenhuis.

Heeft u hier vragen over, aarzel dan niet. Wij staan u graag te woord.

Hartelijke groet,

Team Prostate Center Europe