Er dient altijd eerst een voorgesprek (PCA gesprek) plaats te vinden. Naar aanleiding van dit gesprek kan direct een operatie gepland worden. De wachttijd is afhankelijk van eventuele noodzakelijke medische onderzoeken voorafgaande aan de operatie. 

Echter moet er tussen de prostaatbiopsie en de operatie minimaal 6 weken tijd zitten, zodat het gepuncteerde gebied en de zenuwbundels voldoende zijn hersteld om het optimale uit de operatie te halen, zoals het behoud van zenuwen.

Voor de actuele wachttijden kunt u het beste contact opnemen met 0800 - 22 20 005

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie
Terug naar overzicht
Heeft u een vraag voor ons?
Geïnteresseerd in een van onze diensten of wenst u meer informatie over een bepaald onderwerp? Neemt u gerust contact met ons op.
Coronavirus: Belangrijke informatie voor patiënten en bezoekers van de urologie en het Prostata Zentrum NordWest (PZNW).

Datum: 07.07.2021

COVID-19 Update

Beste bezoeker,

Prostate Center Europe is geopend voor Nederlandse patiënten. Omdat medische behandelingen niet onder de RIVM restricties vallen, kunnen behandelingen gewoon uitgevoerd worden en vinden poliklinische consulten, indien mogelijk, digitaal plaats.

Uiteraard nemen wij de nodige COVID maatregelen in acht, zoals strenge hygiëne maatregelen, social distancing en triage bij binnenkomst in het ziekenhuis.

Heeft u hier vragen over, aarzel dan niet. Wij staan u graag te woord.

Hartelijke groet,

Team Prostate Center Europe