Prostaatverwijdering

Ik wil u niet vermoeien met verhalen over hoe geweldig de mensen van Top Medical Care zijn en hoe goed en menselijk hun begeleiding is. Ook niet over hoe het ziekenhuispersoneel, in Gronau, bekwaam en zeer alert reageert en zeker niet over die fantastische artsen, want alle superlatieven zijn op deze mensen van toepassing: GEWELDIG!!

Omdat ik, na enig aandringen van mijn vrouw, jaarlijks mijn PSA-waarde heb laten bepalen was ik er gelukkig op tijd bij en kan ik drie maanden na de operatie zeggen dat alles weer in orde is:  PSA-waarde <0,003. Ik kan mijn urine goed ophouden en ons liefdesleven is weer zoals het was.

Top Medical Care en ziekenhuispersoneel: GEWELDIG!!

Dus heren, mijn (ons) advies is: laat jaarlijks bloedprikken om de PSA-waarde te bepalen, dan bent u er zeker op tijd bij wanneer er onverhoopt toch iets aan de hand is.

De operatie met de Da Vinci Methode gaat probleemloos en laat uiterlijk ook bijna geen littekens achter en: laat u begeleiden door de mensen van Top Medical Care waardoor u alleen maar hoeft te liggen en te lopen, ZIJ REGELEN ALLES.

Terug naar overzicht
Heeft u een vraag voor ons?
Geïnteresseerd in een van onze diensten of wenst u meer informatie over een bepaald onderwerp? Neemt u gerust contact met ons op.
Coronavirus: Belangrijke informatie voor patiënten en bezoekers van de urologie en het Prostata Zentrum NordWest (PZNW).

Datum: 07.07.2021

COVID-19 Update

Beste bezoeker,

Prostate Center Europe is geopend voor Nederlandse patiënten. Omdat medische behandelingen niet onder de RIVM restricties vallen, kunnen behandelingen gewoon uitgevoerd worden en vinden poliklinische consulten, indien mogelijk, digitaal plaats.

Uiteraard nemen wij de nodige COVID maatregelen in acht, zoals strenge hygiëne maatregelen, social distancing en triage bij binnenkomst in het ziekenhuis.

Heeft u hier vragen over, aarzel dan niet. Wij staan u graag te woord.

Hartelijke groet,

Team Prostate Center Europe