Prostaatoperatie

Na de diagnose prostaatkanker 7 januari 2011, heb ik onmiddellijk het St.Antonius-Hospital in Gronau gebeld. Om kort te gaan, 22 februari ben ik geopereerd door dr. Witt. Helaas was de snijrand aan een kant niet schoon. Daarom moest ik eigelijk  op korte termijn bestraald worden. Na vier weken was de PSA waarde 0.04, bij de nacontrole op 26 mei was de PSA 0,017. Via het Spaarneziekenhuis werd doorverwezen naar het Anthoni van Leeuwenhoek ziekenhuis waar ik in de periode 2 juni t/m 20 juli 33 bestralingen heb ondergaan.


Voor al uw prostaatklachten... naar Gronau

Nu, na twee controles is mijn PSA onmeetbaar.De behandeling in het St.Antoniusziekenhuis was voortreffelijk evenals de begeleiding door de dames van Topmedicalcare.

Een tweetal sportvrienden van mij, gepensioneerde urologen, bevestigden de reputatie die dr. Witt heft met deze wijze van opereren. (da Viinci-methode)

Dus, voor al uw prostaatklachten ...naar Gronau

met vriendelijke groet , Paul Falke

Terug naar overzicht
Heeft u een vraag voor ons?
Geïnteresseerd in een van onze diensten of wenst u meer informatie over een bepaald onderwerp? Neemt u gerust contact met ons op.
Coronavirus: Belangrijke informatie voor patiënten en bezoekers van de urologie en het Prostata Zentrum NordWest (PZNW).

Datum: 07.07.2021

COVID-19 Update

Beste bezoeker,

Prostate Center Europe is geopend voor Nederlandse patiënten. Omdat medische behandelingen niet onder de RIVM restricties vallen, kunnen behandelingen gewoon uitgevoerd worden en vinden poliklinische consulten, indien mogelijk, digitaal plaats.

Uiteraard nemen wij de nodige COVID maatregelen in acht, zoals strenge hygiëne maatregelen, social distancing en triage bij binnenkomst in het ziekenhuis.

Heeft u hier vragen over, aarzel dan niet. Wij staan u graag te woord.

Hartelijke groet,

Team Prostate Center Europe