Gefeliciteerd Fred

Antwoord op Fred,

Gefeliciteerd Fred met het goede resultaat, ik lag gelijktijdig met je in Gronau, volgens mij in de kamer naast je, we zijn op dezelfde dag geopereerd, en ook op dezelfde dag ontslagen.

Je had ten tijde van de opname zo'n last van je rug, of niet?

Wat heb je alles mooi verwoord zeg, ik kan me volledig bij jou ervaring aansluiten, ook niets dan lof over de artsen - verplegend personeel en TMC, een dik compliment voor het hele medische team.

Ik ben sinds 3 weken weer volledig aan het werk en het gaat goed met me, ik krijg 15 december de éérste nacontrole, dus hoop ook op een goede PSA, maar daar ga ik wel van uit.  De snijranden waren schoon en geen " rare " dingen gevonden tijdens de operatie.

Ik wil je ook namens mijn vrouw heel veel beterschap toewensen en blijf positief.

Vriendelijke groet,

Paul Rutgers

Terug naar overzicht
Heeft u een vraag voor ons?
Geïnteresseerd in een van onze diensten of wenst u meer informatie over een bepaald onderwerp? Neemt u gerust contact met ons op.
Coronavirus: Belangrijke informatie voor patiënten en bezoekers van de urologie en het Prostata Zentrum NordWest (PZNW).

Datum: 07.07.2021

COVID-19 Update

Beste bezoeker,

Prostate Center Europe is geopend voor Nederlandse patiënten. Omdat medische behandelingen niet onder de RIVM restricties vallen, kunnen behandelingen gewoon uitgevoerd worden en vinden poliklinische consulten, indien mogelijk, digitaal plaats.

Uiteraard nemen wij de nodige COVID maatregelen in acht, zoals strenge hygiëne maatregelen, social distancing en triage bij binnenkomst in het ziekenhuis.

Heeft u hier vragen over, aarzel dan niet. Wij staan u graag te woord.

Hartelijke groet,

Team Prostate Center Europe