Prostaat operatie

In februari vorig jaar kreeg ik te horen dat ik prostaatkanker had. De PSA waarde was 10,5 en de Gleasonscore 8. Op dat moment kwam ik voor het eerst in mijn leven in het medische cirquit. Gelukkig bleek uit de botscan en de CT scan dat ik geen uitzaaiingen had, dus was operatie mogelijk. Tijdens mijn oriëntatie op internet kwam ik al gauw tot de conclusie dat de Da Vinci methode mij zeer aansprak. In goed overleg met de uroloog in het MCL Leeuwarden heb ik gekozen voor Gronau. Tijdens het intakegesprek in Gronau heb ik de dames van Top Medical Care leren kennen. Wat een verademing om door deze dames begeleid te worden in een situatie die de nodige stress oplevert.

De patiënt staat echt centraal

Ik ben op 5 april geopereerd met een gunstige afloop. Geheel geen incontinentie !! De verdere controle wordt nu weer door het MCL in Leeuwarden opgepakt. De begeleiding in Gronau door dr. Witt met zijn team is zeer professioneel waarbij de patiënt echt centraal staat. Je bent geen nummer maar een mens ! De aanwezigheid van de dames van Top Medical Care gaf ontzettend veel vertrouwen op het moment dat ik vragen had. Mijn vrouw heeft een bijzonder goede verblijf gehad in het hotel Moorhof te Gronau. Echt een aanrader.

Terug naar overzicht
Heeft u een vraag voor ons?
Geïnteresseerd in een van onze diensten of wenst u meer informatie over een bepaald onderwerp? Neemt u gerust contact met ons op.
Coronavirus: Belangrijke informatie voor patiënten en bezoekers van de urologie en het Prostata Zentrum NordWest (PZNW).

Datum: 07.07.2021

COVID-19 Update

Beste bezoeker,

Prostate Center Europe is geopend voor Nederlandse patiënten. Omdat medische behandelingen niet onder de RIVM restricties vallen, kunnen behandelingen gewoon uitgevoerd worden en vinden poliklinische consulten, indien mogelijk, digitaal plaats.

Uiteraard nemen wij de nodige COVID maatregelen in acht, zoals strenge hygiëne maatregelen, social distancing en triage bij binnenkomst in het ziekenhuis.

Heeft u hier vragen over, aarzel dan niet. Wij staan u graag te woord.

Hartelijke groet,

Team Prostate Center Europe