Da-Vinci operatie

Na een PSA test in oktober 2010 werd bij mij een verhoogde waarde vastgesteld dus naar de uroloog die adviseerde botscan en mra om te zien of het een uitzaaing was of een op zich staand kanker was .Gelukkig alleen maar [prostaat] Na onderhoud met de hoofdverpleegkundige deze gaf de diverse mogelijke behandel methodes zijn wij naar verschillende artsen geweest om ons te laten voorlichten.In januari hebben we besloten om mij te laten behandelenI in GRONAU door CHEF ARTS DR.WITT . 21 februari opgenomen en daar stond CAROLIEN van TOP MEDICAL AL OP ONS TE WACHTEN en op DINSDAG 22 febr. om 8.00uur de operatie de gehele dag veel geslapen donderdag avond kwam DR.WITT langs en zei wir haben zeer viele nerven behalten, dat vond ik positief de gehele week allemaal positieve personeelsleden om ons heen gehad.

Vrijdag middag kwam een ARTS mij vertellen dat alles schoon was. Zondagmorgen werd de catheter er uitgehaald en ik ben vanaf dat moment droog gebleven en dat ben ik nu nog 24 maart  IK BEN HEEL VEEL DANK VERSCHULDIGD AAN HET GEHELE MEDISCH. TEAM EN DE DAMES VAN TOP MEDICAL TEAM. EN NATUURLIJK AAN MIJN VROUW TINIE DIE IS DE GEHELE WEEK BIJ MIJ GEBLEVEN  in hotel DRILAND iets buiten gronau ik hoop op 24 mei a.s. alleas af te sluiten met een goede uitslag minne van der veen grou friesland

Terug naar overzicht
Heeft u een vraag voor ons?
Geïnteresseerd in een van onze diensten of wenst u meer informatie over een bepaald onderwerp? Neemt u gerust contact met ons op.
Coronavirus: Belangrijke informatie voor patiënten en bezoekers van de urologie en het Prostata Zentrum NordWest (PZNW).

Datum: 07.07.2021

COVID-19 Update

Beste bezoeker,

Prostate Center Europe is geopend voor Nederlandse patiënten. Omdat medische behandelingen niet onder de RIVM restricties vallen, kunnen behandelingen gewoon uitgevoerd worden en vinden poliklinische consulten, indien mogelijk, digitaal plaats.

Uiteraard nemen wij de nodige COVID maatregelen in acht, zoals strenge hygiëne maatregelen, social distancing en triage bij binnenkomst in het ziekenhuis.

Heeft u hier vragen over, aarzel dan niet. Wij staan u graag te woord.

Hartelijke groet,

Team Prostate Center Europe