Na de verwerking van het bericht van mijn uroloog dat er ingegrepen moet worden om verdere problemen met mijn prostaat te voorkomen heb ik contact opgenomen met TMC voor een second opinion, ik kon al na een paar dagen terecht in Gronau, en heb daar na een goede voorlichting  gekozen voor een radikale prostatektomie, omdat er snel kon worden ingegrepen en hier een ervaren chirurgische teams klaar staan. Ik kan niet vergelijken hoe in andere ziekenhuizen of behandelingen het verloop zou zijn geweest, maar ik ben uiterst tevreden zoals tot nu alles verlopen is.

De begeleiding en ondersteuning van Ine, Esther en Carin van TMC was hardverwarmend soms met een lach en een traan maar altijd oprecht en gemeend, geweldig die persoonlijke aandacht, ook voor het verzorgend en verplegend personeel van het st. Antonius-Hospital niets dan lof GEWELDIG. ik ben op 26 maart geopereerd door dr. Witt en op 1 april naar huis gegaan, het zal best nog even duren voor alles weer normaal weer normaal is maar dat geldt voor iedere ingreep. Als u voor de keuze komt te staan zou ik u op basis van mijn ervaring aan raden altijd een second opinion aan te vragen in Gronau, zodat u een weloverwogen beslissing kunt nemen.

Ik zie mijn toekomst weer vol vertrouwen tegemoet.

Lau Mikkers


Terug naar overzicht
Heeft u een vraag voor ons?
Geïnteresseerd in een van onze diensten of wenst u meer informatie over een bepaald onderwerp? Neemt u gerust contact met ons op.
Coronavirus: Belangrijke informatie voor patiënten en bezoekers van de urologie en het Prostata Zentrum NordWest (PZNW).

Datum: 07.07.2021

COVID-19 Update

Beste bezoeker,

Prostate Center Europe is geopend voor Nederlandse patiënten. Omdat medische behandelingen niet onder de RIVM restricties vallen, kunnen behandelingen gewoon uitgevoerd worden en vinden poliklinische consulten, indien mogelijk, digitaal plaats.

Uiteraard nemen wij de nodige COVID maatregelen in acht, zoals strenge hygiëne maatregelen, social distancing en triage bij binnenkomst in het ziekenhuis.

Heeft u hier vragen over, aarzel dan niet. Wij staan u graag te woord.

Hartelijke groet,

Team Prostate Center Europe