Operatie prostaat

Op 4 april 2011 kreeg ik te horen dat ik prostaatkanker had en dat het beter zou zijn als ik mij zou laten opereren. De uroloog, Dr. Ausems, noemde diverse ziekenhuizen voor behandeling waaronder het St. Antonius-Hospital in Gronau. Mijn keuze is op Gronau gevallen omdat ik op de site van dit ziekenhuis alleen maar positieve berichten heb gelezen. Nadat ik telefonisch contact had opgenomen met Top Medical Care, kreeg ik de volgende dag al formulieren  toegestuurd. 

Nogmaals hartelijk dank voor jullie geweldige inzet!!

Het woord `TOP´van Top Medical Care wordt voor 100% waargemaakt.​

Op 15 april kon ik al voor een voorgesprek terecht in Baarn waar ik prettig werd ontvangen door Danielle. Ook met Dr. Brageeth had ik een goed en verhelderend gesprek. Voor een pre onderzoek op 1 juni in Gronau zijn zowel mijn vrouw als ik op een uitstekende wijze begeleid door Karin van Top Medical Care. Op 6 juni ben ik geopereerd door Dr. J. Witt. De operatie is geslaagd en na de goede uitslag heb ik geen verdere nabehandeling nodig. Na de operatie kreeg ik elke dag bezoek van Karin of Esther om te informeren of er nog vragen of wensen waren waarmee zij mij zouden kunnen helpen. Het verblijf in  Gronau was uitstekend verzorgd. Het hele medische team en de medewerkers/sters van Top Medical Care verdienen wat mij betreft een dikke pluim! Het woord `TOP´van Top Medical Care wordt voor 100% waargemaakt. 

Nogmaals hartelijk dank voor jullie geweldige inzet!!

Terug naar overzicht
Heeft u een vraag voor ons?
Geïnteresseerd in een van onze diensten of wenst u meer informatie over een bepaald onderwerp? Neemt u gerust contact met ons op.
Coronavirus: Belangrijke informatie voor patiënten en bezoekers van de urologie en het Prostata Zentrum NordWest (PZNW).

Datum: 07.07.2021

COVID-19 Update

Beste bezoeker,

Prostate Center Europe is geopend voor Nederlandse patiënten. Omdat medische behandelingen niet onder de RIVM restricties vallen, kunnen behandelingen gewoon uitgevoerd worden en vinden poliklinische consulten, indien mogelijk, digitaal plaats.

Uiteraard nemen wij de nodige COVID maatregelen in acht, zoals strenge hygiëne maatregelen, social distancing en triage bij binnenkomst in het ziekenhuis.

Heeft u hier vragen over, aarzel dan niet. Wij staan u graag te woord.

Hartelijke groet,

Team Prostate Center Europe