Jan Keizer

14469654 343319606006233 1925762462396199667 N

''Enige tijd geleden adviseerde mijn dochter me om naar een diëtiste te gaan. Zo kon ik namelijk geholpen worden om een paar kilo af te vallen.Er werd me daar om mijn bloedwaardes gevraagd maar omdat dit al een tijd geleden voor het laatst was gecontroleerd, besloten we om opnieuw bloed te laten prikken. Op het formulier voor het bloed prikken werd ook geadviseerd mijn PSA waarde te laten controleren.

De uitslag van deze onderzoeken was onthutsend. Mijn PSA waarde was verdubbeld, en ik moest gelijk naar het ziekenhuis om biopten te laten prikken.Hierbij neemt de arts met een soort pistool een stuk of tien puncties vanuit de prostaat. Na een week mocht ik met mijn vrouw de uitslag halen.
Ik bleek een zeer ernstige agressieve vorm van prostaatkanker te hebben, die eigenlijk meteen behandeld zou moeten worden. In mijn kennissenkring was Prostate Center Europe in Gronau (Duitsland) al eens genoemd. Men was vol lof over de behandeling met de “Da Vinci Robot”, maar ook over de artsen en verplegend personeel, die vloeiend Nederlands spraken. Zodoende heb ik me hier gemeld. 

Lees hier het artikel op AD.nl

Als iemand mij vraagt wat te doen bij prostaatkanker dan heb ik meteen mijn antwoord klaar: Prostate Center Europe.

Vanuit het hoofdkantoor in Hengelo is werkelijk alles geregeld. Er kwamen data voor scans, echo’s en alle andere zaken die bij een prostaatoperatie komen kijken. Zelf heb ik ondervonden dat alles wat men mij over de voorbereiding, opname, ontvangst en begeleiding had verteld is uitgekomen. Je blijft daar in de kliniek nog een week onder toezicht, wat ik zeer prettig vond. In Nederland word je gelijk naar huis gestuurd en zijn er complicaties dan moet je weer terug naar het ziekenhuis. Bij Prostate Center Europe wordt alles nauwlettend in ’t oog gehouden en verlaat je het ziekenhuis zonder katheter. Als iemand mij vraagt wat te doen bij prostaatkanker dan heb ik meteen mijn antwoord klaar: Prostate Center Europe. Ik heb dan ook ’n belangrijk advies voor alle mannen van 40 en ouder: Laat elk jaar je PSA waardes prikken, dan voorkom je een heleboel ellende en heel veel narigheid, die mij helaas wel zijn overkomen.

Gelukkig verloopt mijn herstel voorspoedig en gaat het me goed!''

Groet,
Jan Keizer(ex-zanger BZN)

Terug naar overzicht
Heeft u een vraag voor ons?
Of wilt u meer informatie? Neem gerust contact op. We helpen u graag!