Snel hersteld, veel dank voor het samenwerkende team van Prostate Center Europe

Gisteren was het alweer een week geleden dat dhr. Wagner mij heeft geopereerd. De operatie is bij mij voor de volle 100% gelukt. Prostaat schoon op de snijranden, lymfe schoon en mijn Gleason-score was net als bij het vooronderzoek gelijk gebleven 3+3=6, beter kan niet!

Ik ben inmlddels al weer een paar dagen thuis en het gaat voortreffelijk. Mijn omgeving kan het soms niet begrijpen dat ik zo snel weer op de been been. Alle functies zijn bij mij gespaard gebleven en tot nu toe lijkt het ook allemaal te gaan werken. 

Alle functies zijn bij mij gespaard gebleven en tot nu toe lijkt het ook allemaal te gaan werken.

Ik wil jullie team via deze mail dan ook graag allemaal heel hartelijk danken voor de goede zorgen. 

Danielle en Marjolijn voor de goede ontvangst en begeleiding in Gronau en Manon natuurlijk voor de snelle afhandeling van de contacten via de mail. Helaas was dhr. Wagner bij mijn ontslag naar het buitenland maar zijn collega arts A Schütte heeft dit goed en duidelijk overgenomen. Dan het verplegend personeel in Gronau is gewoon voortreffelijk aan niets ontbreekt het je daar in de week van opname. 
Dus het hele samenwerkende team van Prostate Center Europe héél veel dank hiervoor!!!

Terug naar overzicht
Heeft u een vraag voor ons?
Geïnteresseerd in een van onze diensten of wenst u meer informatie over een bepaald onderwerp? Neemt u gerust contact met ons op.
Coronavirus: Belangrijke informatie voor patiënten en bezoekers van de urologie en het Prostata Zentrum NordWest (PZNW).

Datum: 07.07.2021

COVID-19 Update

Beste bezoeker,

Prostate Center Europe is geopend voor Nederlandse patiënten. Omdat medische behandelingen niet onder de RIVM restricties vallen, kunnen behandelingen gewoon uitgevoerd worden en vinden poliklinische consulten, indien mogelijk, digitaal plaats.

Uiteraard nemen wij de nodige COVID maatregelen in acht, zoals strenge hygiëne maatregelen, social distancing en triage bij binnenkomst in het ziekenhuis.

Heeft u hier vragen over, aarzel dan niet. Wij staan u graag te woord.

Hartelijke groet,

Team Prostate Center Europe