Ervaring DaVinci methode

Beste bezoeker van dit gastenboek,

In de tweede week van december werd ik na een standaard bloedcheck geconfronteerd met een hoge PSA-waarde van zeven! Na een gesprek met de huisarts en diverse onderzoek in het ziekenhuis werd mij verteld dat ik prostaatkanker had. We hebben toen al heel snel een afspraak gemaakt in het ziekenhuis in Harderwijk voor een kijkoperatie (want op z'n moment weet je niet wat je moet doen). Vervolgens kwam het advies van de chirurg, waar we heel goede contacten mee hadden. In de eerste week van januari kwamen we via een advertentie uit een medisch tijdschrift in contact met Top Medical Care.  We hebben informatie ingewonnen en zijn zeer uitgebreid geïnformeerd over allerlei zaken, zoals hoe het geregeld is met de verzekering en dat er ook second opinion mogelijkheden waren.

Op 17 januari zijn we in Gronau geweest voor de second opinion en hebben we ons laten uitleggen wat het verschil is tussen een kijkoperatie en operatie met robotondersteuning volgens de daVinci methode. Toen dit duidelijk was hebben we gelijk besloten om mij in Gronau te laten behandelen. We hebben op dat moment direct een afspraak gemaakt voor opname op 29 februari en operatie op 1 maart. We zijn op die dag door Carin van Top Medical Care perfect geïnformeerd over de totale periode van dag 1 t/m dag 7 van de opname.

Het totale concept van de daVinci methode is echt super. Vanaf de dag van opname t/m de laatste dag word je helemaal begeleid en uitgebreid geinformeerd over alle dingen die voorbij komen. Ook elke dag een  bezoekje van een van de dames van Top Medical Care, zo kun je alles in je eigen taal bespreken.

Dit bericht is van een heel blij een dankbaar gezin

Mijn vrouw is zeven dagen in Gronau gebleven. Bezoekuur van negen tot negen. Zij verbleef in hotel Fritz op ca 10 minuten lopen van het ziekenhuis. Erik de eigenaar is Nederlander en dus heel makkelijk voor de cumminicatie  tussen alle dames waarvan de man in het ziekenhuis verblijft. Ook toen onze zoon Jordie een nacht bleef slapen heeft Erik de éénpersoonskamer gewisseld voor een tweepersoonskamer. Dus echt super geregeld en echt super gezellig. Bovendien was alles heel schoon. Het ontbijt 's morgens was echt van Duitse kwaliteit.

Nu drie weken na de operatie ben ik al weer in goede conditie. Totaal geen urineverlies, ben na de dag dat de catheter er uitging altijd droog geweest, normaal plassen, vannacht ben ik er niet extra uitgeweest om te plassen. Ook had ik vorige week al een erectie en deze week alweer een erectie (eigenlijk als voor de operatie!). Dit is echt geweldig!!
Dit bericht is van een gezin wat heel blij is en dankbaar aan alle mensen die ons hebben geholpen.
Met vriendelijk groet,
Jaap van Asselt

Terug naar overzicht
Heeft u een vraag voor ons?
Geïnteresseerd in een van onze diensten of wenst u meer informatie over een bepaald onderwerp? Neemt u gerust contact met ons op.
Coronavirus: Belangrijke informatie voor patiënten en bezoekers van de urologie en het Prostata Zentrum NordWest (PZNW).

Datum: 07.07.2021

COVID-19 Update

Beste bezoeker,

Prostate Center Europe is geopend voor Nederlandse patiënten. Omdat medische behandelingen niet onder de RIVM restricties vallen, kunnen behandelingen gewoon uitgevoerd worden en vinden poliklinische consulten, indien mogelijk, digitaal plaats.

Uiteraard nemen wij de nodige COVID maatregelen in acht, zoals strenge hygiëne maatregelen, social distancing en triage bij binnenkomst in het ziekenhuis.

Heeft u hier vragen over, aarzel dan niet. Wij staan u graag te woord.

Hartelijke groet,

Team Prostate Center Europe