Da-Vinci operatie

Met een psa waarde van 5,5 werd ik door de huisarts door verwezen naar de uroloog. 3 weken later kreeg ik de uitslag: prostaatkanker in het beginstadium, dat was even schrikken. Ik heb toen gekozen voor een operatie, en ben op zoek gegaan naar de beste methode en het beste ziekenhuis. Via mijn zorgverzekeraar Menzis, afd.wachttijd bemiddeling werd ik op een fantastische manier door de medewerksters begeleid en ondersteund. We kwamen samen tot de conclusie dat ik me het beste kon laten behandelen in het st. Antonius ziekenhuis in Gronau door middel van de Davincie Methode. Op 10-01-2011 heb ik het eerste intake gesprek gehad. Mijn vrouw, onze dochter en ik werden heel hartelijk begroet door  Karin, een van de medewerksters van medical care, die ons super heeft begeleid! De uroloog kon ons in de Nederlandse taal te woord staan. De operatie is op 31-01-2011 verricht door chef arts Dokter de Witt en is uitstekend verlopen. Op 31-01-2011 had ik een afspraak bij dr. de Witt voor de uitslag, Ik was bloednerveus maar werd op een uitstekende manier begeleid door Manon, van Medical Care. Fantastisch de uitslag was goed! De kanker was ingekapseld geweest en de snijranden waren schoon! een hele opluchting. Ik wil ook graag het verplegend personeel van afd. 1 A bedanken voor de vriendelijkheid en de goede verzorging. Nu 2 manden later voel ik me weer uitstekend, en zie de toekomst weer rooskleurig tegemoet!

Jaap Bakker

Terug naar overzicht
Heeft u een vraag voor ons?
Geïnteresseerd in een van onze diensten of wenst u meer informatie over een bepaald onderwerp? Neemt u gerust contact met ons op.
Coronavirus: Belangrijke informatie voor patiënten en bezoekers van de urologie en het Prostata Zentrum NordWest (PZNW).

Datum: 07.07.2021

COVID-19 Update

Beste bezoeker,

Prostate Center Europe is geopend voor Nederlandse patiënten. Omdat medische behandelingen niet onder de RIVM restricties vallen, kunnen behandelingen gewoon uitgevoerd worden en vinden poliklinische consulten, indien mogelijk, digitaal plaats.

Uiteraard nemen wij de nodige COVID maatregelen in acht, zoals strenge hygiëne maatregelen, social distancing en triage bij binnenkomst in het ziekenhuis.

Heeft u hier vragen over, aarzel dan niet. Wij staan u graag te woord.

Hartelijke groet,

Team Prostate Center Europe