Bedankt!

Wat heb ik er achteraf spijt om het advies van Menzis eind september 2010 niet op te volgen en me direct te laten onderzoeken en zo nodig te laten behandelen via Top Medical Care, in het St. Antonius ziekenhuis te Gronau. Ik koos voor de gebruikelijke volgorde van huisarts en de uroloog in het nabijgelegen ziekenhuis. Immers na de onderzoeken kon altijd nog besloten worden me elders te laten opereren. Vrij spoedig werd me al duidelijk dat de beste genezing van de vastgestelde prostaatkanker bereikt kon worden met behulp van de DaVinci robottechniek. Alleen m’n buurtziekenhuis beschikte niet over deze techniek, waarvoor ik daarna naar een andere kliniek werd verwezen. 

Het was inmiddels eind januari 2011 (dus 4 maanden later) en nog was er geen uitzicht op een operatie. Ten einde raad contact opgenomen met Top Medical Care. En wat was dat een opluchting. Alles kwam in een versnelling, achteraf het gevolg van een fantastische organisatie. Bezoek aan Gronau was niet nodig, controle en onderzoek kon ook plaatsvinden in Baarn, waar Dr. Brageeth (uroloog afkomstig uit Gronau) spreekuur had. De ontvangst en begeleiding aldaar door de gastvrouw van TMC was fantastisch en de maandag daarop (7/2) ontving ik bericht dat ik op 7 maart om 08.00 uur geopereerd kon worden door Dr. Witt. 

Er was een einde gekomen aan de onzekerheid van wachten, en dat binnen een tijdsbestek van een week! Ongelooflijk toch! De operatie heeft inmiddels met gunstig gevolg plaatsgevonden. De tijd in het ziekenhuis is omgevlogen, alsof het een vakantieperiode betrof. Wat daaraan zeker heeft bijgedragen is de perfecte organisatie, de zorg van artsen en verpleegkundigen en de begeleiding van Top Medical Care. 

Duizend maal dank daarvoor. 

J.J.Overzee 

Terug naar overzicht
Heeft u een vraag voor ons?
Geïnteresseerd in een van onze diensten of wenst u meer informatie over een bepaald onderwerp? Neemt u gerust contact met ons op.
Coronavirus: Belangrijke informatie voor patiënten en bezoekers van de urologie en het Prostata Zentrum NordWest (PZNW).

Datum: 07.07.2021

COVID-19 Update

Beste bezoeker,

Prostate Center Europe is geopend voor Nederlandse patiënten. Omdat medische behandelingen niet onder de RIVM restricties vallen, kunnen behandelingen gewoon uitgevoerd worden en vinden poliklinische consulten, indien mogelijk, digitaal plaats.

Uiteraard nemen wij de nodige COVID maatregelen in acht, zoals strenge hygiëne maatregelen, social distancing en triage bij binnenkomst in het ziekenhuis.

Heeft u hier vragen over, aarzel dan niet. Wij staan u graag te woord.

Hartelijke groet,

Team Prostate Center Europe