Bedankt!

Bedankt!

Wat heb ik er achteraf spijt om het advies van Menzis eind september 2010 niet op te volgen en me direct te laten onderzoeken en zo nodig te laten behandelen via Top Medical Care, in het St. Antonius ziekenhuis te Gronau. Ik koos voor de gebruikelijke volgorde van huisarts en de uroloog in het nabijgelegen ziekenhuis. Immers na de onderzoeken kon altijd nog besloten worden me elders te laten opereren. Vrij spoedig werd me al duidelijk dat de beste genezing van de vastgestelde prostaatkanker bereikt kon worden met behulp van de DaVinci robottechniek. Alleen m’n buurtziekenhuis beschikte niet over deze techniek, waarvoor ik daarna naar een andere kliniek werd verwezen.

Het was inmiddels eind januari 2011 (dus 4 maanden later) en nog was er geen uitzicht op een operatie. Ten einde raad contact opgenomen met Top Medical Care. En wat was dat een opluchting. Alles kwam in een versnelling, achteraf het gevolg van een fantastische organisatie. Bezoek aan Gronau was niet nodig, controle en onderzoek kon ook plaatsvinden in Baarn, waar Dr. Brageeth (uroloog afkomstig uit Gronau) spreekuur had. De ontvangst en begeleiding aldaar door de gastvrouw van TMC was fantastisch en de maandag daarop (7/2) ontving ik bericht dat ik op 7 maart om 08.00 uur geopereerd kon worden door Dr. Witt.

Er was een einde gekomen aan de onzekerheid van wachten, en dat binnen een tijdsbestek van een week! Ongelooflijk toch! De operatie heeft inmiddels met gunstig gevolg plaatsgevonden. De tijd in het ziekenhuis is omgevlogen, alsof het een vakantieperiode betrof. Wat daaraan zeker heeft bijgedragen is de perfecte organisatie, de zorg van artsen en verpleegkundigen en de begeleiding van Top Medical Care.

Duizend maal dank daarvoor.

J.J.Overzee

Terug naar overzicht
Heeft u een vraag voor ons?
Of wilt u meer informatie? Neem gerust contact op. We helpen u graag!