Lotgenoot

Beste lezer,

Ik ga u niet vermoeien met getallen, scores en dergelijke. Daarover kunt u genoeg informatie krijgen via deze site. Wel wil ik alle mannen die in Gronau, al dan niet daarheen gezonden door hun eigen uroloog of huisarts, geopereerd zijn oproepen in hun omgeving reclame te maken voor tijdige controle.

Ik heb mij er over verbaasd hoe de sluipmoordenaar je lichaam kennelijk kan bezoedelen zonder directe klachten en alleen als je op tijd bent kun je geluk hebben.

Uiteraard is het te danken aan de deskundigheid van het team van Dr. Witt en Schütte, waarbij ik geen anderen tekort wil doen. De begeleiding van Topmedicalcare was uitstekend, maar met zo'n naam hoef je niet met minder genoegen te nemen.

Laten we hopen dat de Nederlandse medici hun Duitse collega's zullen vinden in samenwerking en training zodat de kwaliteit in Nederland op hetzelfde niveau gebracht kan worden.

Terug naar overzicht
Heeft u een vraag voor ons?
Geïnteresseerd in een van onze diensten of wenst u meer informatie over een bepaald onderwerp? Neemt u gerust contact met ons op.
Coronavirus: Belangrijke informatie voor patiënten en bezoekers van de urologie en het Prostata Zentrum NordWest (PZNW).

Datum: 07.07.2021

COVID-19 Update

Beste bezoeker,

Prostate Center Europe is geopend voor Nederlandse patiënten. Omdat medische behandelingen niet onder de RIVM restricties vallen, kunnen behandelingen gewoon uitgevoerd worden en vinden poliklinische consulten, indien mogelijk, digitaal plaats.

Uiteraard nemen wij de nodige COVID maatregelen in acht, zoals strenge hygiëne maatregelen, social distancing en triage bij binnenkomst in het ziekenhuis.

Heeft u hier vragen over, aarzel dan niet. Wij staan u graag te woord.

Hartelijke groet,

Team Prostate Center Europe