Bijstand Top Medical Care

Net terug van een prostaatoperatie in Gronau, Duitsland. TopMedical Care verleende mij bijstand via mijn zorgverzekeraar Menzis. Danielle stond mij bij op de dag voor de operatie. Dan onderga je nog allerlei onderzoeken om te zien of je überhaupt wel in staat bent en dergelijke operatie te ondergaan. Er werd een hartfilmpje gemaakt. Het resultaat was een bibberend filmpje, waarvan één van de specialisten zei, 'dat het wel erg verkeerd zat'.Toen heeft Danielle op eigen initiatief binnen vijf minuten een echografie geregeld, waaruit bleek, dat mijn hart prima in orde was!

Nu is mijn kennis van de Duitse taal best wel goed, maar op zo'n dag van allerlei onderzoeken blijf je zelf niet zo koelbloedig, en krijg je het misschien wel niet eens voor elkaar in een buitenlands ziekenhuis. Zij wel! Waarvoor dank!

En o ja, de operatie is zonder complicaties verlopen.

Met groet,

Harrie Loeff

Terug naar overzicht
Heeft u een vraag voor ons?
Geïnteresseerd in een van onze diensten of wenst u meer informatie over een bepaald onderwerp? Neemt u gerust contact met ons op.
Coronavirus: Belangrijke informatie voor patiënten en bezoekers van de urologie en het Prostata Zentrum NordWest (PZNW).

Datum: 07.07.2021

COVID-19 Update

Beste bezoeker,

Prostate Center Europe is geopend voor Nederlandse patiënten. Omdat medische behandelingen niet onder de RIVM restricties vallen, kunnen behandelingen gewoon uitgevoerd worden en vinden poliklinische consulten, indien mogelijk, digitaal plaats.

Uiteraard nemen wij de nodige COVID maatregelen in acht, zoals strenge hygiëne maatregelen, social distancing en triage bij binnenkomst in het ziekenhuis.

Heeft u hier vragen over, aarzel dan niet. Wij staan u graag te woord.

Hartelijke groet,

Team Prostate Center Europe