Prostaat en Male sling

Prostaat en Male sling

Ik heb vorig jaar een second opinion laten doen in Gronau omdat ik een hele grote prostaat had die in nederland met de Da Vinci methode niet verholpen kon worden. Ben door Dr.schutte onderzocht en een operatie was geen enkel probleem .Ik had een psa van 30.6 dus het zag er niet goed uit . Dr. schutte heeft mij in juni 2011 geholpen en dit is in eerste instantie goed gegaan was na 4 weken bijna droog maar doordat ik daarna ontzettend ben gaan hoesten en niessen was ik terug bij af en heb ik weken gehad van wel 11 a12 inleggers en daar word je niet vrolijk van wat je bent dan gewoon incontinent , maar met de hulp van Dr schutte doorverwezen naar Dr Zugor en zijn assistent Dr. abdulhak deze hebben in december onderzoeken gedaan maar het was nog te vroeg om mij te helpen ben 9-01-2012 voor controle bij dr schutte geweest en gelijk bij de andere twee artsen. Ik ben16 01-2012 geholpen aan een male sling dit is een bandje die de sluitspier ontlast en sindsdien ben ik voor 99.8% droog en dat is goed voor de sociale contacten. Mijn psa is nu 0.003, geweldig.

De begeleiding van Ester en Karin en Danniele van TOP MEDICAL CARE was perfect en hebben ons geweldig geholpen ook omdat ik binnen een week geholpen moest worden en er allerlei onderzoeken moest doen op 09-01-2012 zonder aankondiging van te voren.

Ik kan u zeggen als u ook problemen heeft met incontinentie is dit een geweldige oplossing. Nogmaals dank voor de goede begeleiding van TOP MEDICAL CARE, perfect gewoon.

Terug naar overzicht
Heeft u een vraag voor ons?
Of wilt u meer informatie? Neem gerust contact op. We helpen u graag!