Prostaatoperatie

Ik kan met tevredenheid terugkijken op mijn prostaatoperatie die buitengewoon goed verlopen is. Op de dag van de opname maakte ik kennis met Karin. Ik neem aan dat jullie zelf beseffen hoe waardevol jullie team is voor de patiënten. Vooral toen ik later Nederlanders trof die geen woord Duits spraken of verstonden.   Ook de artsen en het verplegend personeel zijn alle dagen vriendelijk, behulpzaam en correct geweest. Wat mij bijzonder van de artsen trof: de dag voor de ingreep waren de vooronderzoeken, heel gedegen, echo’s en zelfs nog een röntgenfoto met contrastvloeistof voor de zekerheid.

Wat een geweldige humor op het juiste moment, vanaf dat moment was al mijn angst verdwenen.

Tijdens dat vooronderzoek sprak ik met Dr. Habibzada over het sparen van de zenuwbundels voor de erectie. Eén van de bundels was waarschijnlijk aangetast en kon dus niet gespaard worden dacht Dr. Habibzada. Ik vroeg hem: als er maar één gespaard wordt, wat houdt dat in? Zijn antwoord: dan is alles nog goed, alleen loop je dan een beetje scheef! Wat een geweldige humor op het juiste moment, vanaf dat moment was al mijn angst verdwenen.   Tenslotte: mijn vrouw had dus haar intrek genomen bij Fritz, op jullie advies. Ook dit was geweldig en het allermooiste was dat ze daar met lotgenoten kon praten. Dat was voor iedereen een geweldige steun!   Nogmaals bedanken wij het hele team en zijn zo blij geweest met de keus voor Gronau!

Terug naar overzicht
Heeft u een vraag voor ons?
Geïnteresseerd in een van onze diensten of wenst u meer informatie over een bepaald onderwerp? Neemt u gerust contact met ons op.
Coronavirus: Belangrijke informatie voor patiënten en bezoekers van de urologie en het Prostata Zentrum NordWest (PZNW).

Datum: 07.07.2021

COVID-19 Update

Beste bezoeker,

Prostate Center Europe is geopend voor Nederlandse patiënten. Omdat medische behandelingen niet onder de RIVM restricties vallen, kunnen behandelingen gewoon uitgevoerd worden en vinden poliklinische consulten, indien mogelijk, digitaal plaats.

Uiteraard nemen wij de nodige COVID maatregelen in acht, zoals strenge hygiëne maatregelen, social distancing en triage bij binnenkomst in het ziekenhuis.

Heeft u hier vragen over, aarzel dan niet. Wij staan u graag te woord.

Hartelijke groet,

Team Prostate Center Europe