Prostaatverwijdering

Prostaatverwijdering

Halverwege dit jaar werd bij mij de diagnose prostaatkanker gesteld. Na een MRI bleek dat er geen uitzaaiingen waren en behoorde een operatie tot de mogelijkheden.

In Nederland bleek de wachttijd hiervoor 4 maanden. Nadat mijn vrouw op internet had gezocht naar alternatieven kwam zij op de site van TMC en las de positieve ervaringen van mede-lotgenoten.

Nu ben ik iemand van eerst zien en dan geloven. Uit eigen ervaring weet ik nu dat alle positieve verhalen die ik op deze site gelezen heb terecht zijn. In dezelfde week dat ik contact opnam met TMC kreeg ik al een afspraak in Baarn met een arts uit Gronau. Twee weken daarna werd ik geopereerd. De dag na de operatie zat ik al buiten op het terras met mijn vrouw koffie te drinken. De tweede dag wandelde ik al door het park bij het ziekenhuis. Pijn na de operatie heb ik niet gehad.

Vanaf de dag van opname werden mijn vrouw en ik begeleid door een van de dames van TMC. In tegenstelling tot de uroloog in Nederland namen de artsen uit Gronau de tijd en stelden een menselijke benadering voorop. Ook het team verpleegkundigen was geweldig. Ik zal dan ook iedereen aanraden mocht het nodig zijn zich te laten behandelen in Gronau.

Nogmaals mijn dank aan de dames van TMC, de artsen en verpleegkundigen van Gronau voor hun uitmuntende, deskundige en menselijke zorg. Beter kan niet!

vr.gr. F. Geenen

Terug naar overzicht
Heeft u een vraag voor ons?
Of wilt u meer informatie? Neem gerust contact op. We helpen u graag!