Prostaatverwijdering

Halverwege dit jaar werd bij mij de diagnose prostaatkanker gesteld. Na een MRI bleek dat er geen uitzaaiingen waren en behoorde een operatie tot de mogelijkheden.

In Nederland bleek de wachttijd hiervoor 4 maanden.  Nadat mijn vrouw op internet had gezocht naar alternatieven kwam zij op de site van TMC en las de positieve ervaringen van mede-lotgenoten.

Nu ben ik iemand van eerst zien en dan geloven. Uit eigen ervaring weet ik nu dat alle positieve verhalen die ik op deze site gelezen heb terecht zijn. In dezelfde week dat ik contact opnam met TMC kreeg ik al een afspraak in Baarn met een arts uit Gronau. Twee weken daarna werd ik geopereerd. De dag na de operatie zat ik al buiten op het terras met mijn vrouw koffie te drinken.  De tweede dag wandelde ik al door het park bij het ziekenhuis. Pijn na de operatie heb ik niet gehad.

Vanaf de dag van opname werden mijn vrouw en ik begeleid door een van de dames van TMC. In tegenstelling tot de uroloog in Nederland namen de artsen uit Gronau de tijd en stelden een menselijke benadering voorop.  Ook het team verpleegkundigen was geweldig.  Ik zal dan ook iedereen aanraden mocht het nodig zijn zich te laten behandelen in Gronau.

Nogmaals mijn dank aan de dames van TMC, de artsen en verpleegkundigen van Gronau voor hun uitmuntende, deskundige en menselijke  zorg.  Beter kan niet!

 vr.gr.  F. Geenen

Terug naar overzicht
Heeft u een vraag voor ons?
Geïnteresseerd in een van onze diensten of wenst u meer informatie over een bepaald onderwerp? Neemt u gerust contact met ons op.
Coronavirus: Belangrijke informatie voor patiënten en bezoekers van de urologie en het Prostata Zentrum NordWest (PZNW).

Datum: 07.07.2021

COVID-19 Update

Beste bezoeker,

Prostate Center Europe is geopend voor Nederlandse patiënten. Omdat medische behandelingen niet onder de RIVM restricties vallen, kunnen behandelingen gewoon uitgevoerd worden en vinden poliklinische consulten, indien mogelijk, digitaal plaats.

Uiteraard nemen wij de nodige COVID maatregelen in acht, zoals strenge hygiëne maatregelen, social distancing en triage bij binnenkomst in het ziekenhuis.

Heeft u hier vragen over, aarzel dan niet. Wij staan u graag te woord.

Hartelijke groet,

Team Prostate Center Europe