Prostaatoperatie

Prostaatoperatie

Bij deze wil ik graag iets schrijven in het gastenboek hoewel ik dit normaal niet snel zo doe. De reden is dat ik erg enthousiast ben over de werkwijze van TMC.

Contacten en afspraken voor een operatie in Nederland verliepen erg stroef. We waren al door meerdere mensen geattenteerd op het ziekenhuis in Gronau en TMC. Direct het eerste telefoongesprek met TMC verliep al bijzonder prettig. Veel tijd - begrip - afspraken nakomen waren zaken die me direct opvielen. Dingen die toch erg belangrijk zijn als je net te horen hebt gekregen dat je prostaatkanker hebt. Ook een second-opinion gesprek in Gronau en opvang aldaar door TMC was zeer goed !! Dezelfde dag werd ook een datum geprikt voor operatie. Ook bij de opnamedag op 18 juli was er weer begeleiding vd dames v TMC wat ons erg gerust stelde.

Dezelfde dag werd ook een datum geprikt voor operatie.

Tijdens het verblijf na de oparatie in het ziekenhuis kwam men ook geregeld vragen of alles naar wens ging. Kortom alle lof !! Overigens was de verpleging enz van het ziekenhuis zelf ook erg goed. Men is ook gewend aan veel Nederlandse patienten wat je aan van alles kon merken. Nederland kan echt veel leren van hoe het daar toegaat.

Als iemand aarzelt over een te volgen traject ivm een prostaat-operatie dan kan ik de weg naar Gronau via TMC van harte aanbevelen!!

Groet Dick Pardijs

Terug naar overzicht
Heeft u een vraag voor ons?
Of wilt u meer informatie? Neem gerust contact op. We helpen u graag!