Prostaat operatie

Mijn reactie is een beetje laat maar toch wel gemeend. Augustus 2010 is bij mij prostaatkanker geconstateerd. PSA was 11.6. Tja wat nu? Mijn uroloog in Meander Dr. van Adrichem was zeer resoluut in zijn diagnose die binnen 43 weken boven water was. Verwijderen. Uiteraard de mogelijkheden besproken welke operatie de juiste is. Via internet terecht gekomen bij Top Medical Care en kon al 17 september 2010 terecht voor een second opinion. Mijn uroloog was akkoord met Gronau want in het Meander hebben zo nog niet de Da Vinci Robot. Geweldige ontvangst daar in  Gronau en de diagnose was gelijkluidend maar wel dat het zo snel mogelijk moest gebeuren. 

Mijn vrouw kon blijven in Gronau en alle kosten zijn volledig voldaan door mijn zorgverzekeraar

Uiteindelijk toch na enige vertraging op 2 november 2010 door Dr J. Witt geopereerd. En uiteindelijk is alles goed gegaan. Geen uitzaaiingen, en er is besparend geopereerd. Mijn vrouw kon blijven in Gronau en de kosten van verblijf en de gehele operatie en ook de nacontrole in febr. 2011 is volledig voldaan door mijn Zorgverzekeraar. Een geweldige behandeling en begeleiding en verzorging gedurende de 8 dagen dat ik daar verbleef. Het leek wel een hotel. Ik wil dan ook alles dames van Top Medical Care hier ook nog eens hartelijk bedanken, alsmede Dr Jorn Witt en zijn geweldige team en uiteraard niet te vergeten het verplegend personeel van 1A. Een geweldige mentaliteit waar ze soms in Nederland nog van kunnen leren. Inmiddels zwaai ik hierover de loftrompet en er zijn al weer 4 personen naar Gronau geweest met dezelfde goede resultaten. 24 juni mag ik weer terugkomen en we maken er met z'n tweetjes een gezellige dag van.

Hartelijk dank iedereen ook de steun van mijn vrouw en dochters.
Cor van den Bergh

Terug naar overzicht
Heeft u een vraag voor ons?
Geïnteresseerd in een van onze diensten of wenst u meer informatie over een bepaald onderwerp? Neemt u gerust contact met ons op.
Coronavirus: Belangrijke informatie voor patiënten en bezoekers van de urologie en het Prostata Zentrum NordWest (PZNW).

Datum: 07.07.2021

COVID-19 Update

Beste bezoeker,

Prostate Center Europe is geopend voor Nederlandse patiënten. Omdat medische behandelingen niet onder de RIVM restricties vallen, kunnen behandelingen gewoon uitgevoerd worden en vinden poliklinische consulten, indien mogelijk, digitaal plaats.

Uiteraard nemen wij de nodige COVID maatregelen in acht, zoals strenge hygiëne maatregelen, social distancing en triage bij binnenkomst in het ziekenhuis.

Heeft u hier vragen over, aarzel dan niet. Wij staan u graag te woord.

Hartelijke groet,

Team Prostate Center Europe