Ruim 3 jaar geleden ben ik geopereerd vanwege prostaatkanker. Terugkijkend naar dat moment kan ik alleen maar blij zijn de operatie in Gronau te hebben ondergaan. 

In mijn geval was dr.Wagner degeen die de operatie uitvoerde. En met succes want ik voel me als herboren en alles functioneert weer voor 100%, En geen last van incontinentie! Wat wil ik nog meer. Elke 6 maanden wordt mijn PSA gecontroleerd en tot op dit moment steeds dezelfde uitslag : ONMEETBAAR  LAAG.

Terug naar overzicht
Heeft u een vraag voor ons?
Geïnteresseerd in een van onze diensten of wenst u meer informatie over een bepaald onderwerp? Neemt u gerust contact met ons op.
Coronavirus: Belangrijke informatie voor patiënten en bezoekers van de urologie en het Prostata Zentrum NordWest (PZNW).

Datum: 07.07.2021

COVID-19 Update

Beste bezoeker,

Prostate Center Europe is geopend voor Nederlandse patiënten. Omdat medische behandelingen niet onder de RIVM restricties vallen, kunnen behandelingen gewoon uitgevoerd worden en vinden poliklinische consulten, indien mogelijk, digitaal plaats.

Uiteraard nemen wij de nodige COVID maatregelen in acht, zoals strenge hygiëne maatregelen, social distancing en triage bij binnenkomst in het ziekenhuis.

Heeft u hier vragen over, aarzel dan niet. Wij staan u graag te woord.

Hartelijke groet,

Team Prostate Center Europe