Operatie in Gronau

Dankzij een tip van een vriend kwam ik in contact met Cor v,d, Berg, ( zie zijn bijdrage hierboven) die mij naar Top Medical Care verwees.

Volgens mijn uroloog, de heer Zeijlemaker in Hilversum, was ik met mijn 76 jaar te oud om door hem geopereerd te worden!! Terwijl mijn PSA ruim 11 was. Gelukkig kon ik via Top Medical Care wel op 30 maart in Gronau terecht. De kanker was al buiten de prostaat gekomen dus het was op het nippertje. Dr J. Witt, de top uroloog in Gronau, heeft mij geopereerd. met de Da-Vinci methode. Geen problemen ondervonden en uitstekend begeleid door de dames van Top Medical Care. Hun handelwijze en optreden was fantastisch. Ook heb ik, nadat ik zelf geopereerd was, een prostaatoperatie met de Da-Vinci mee mogen maken! Een bijzondere en leerzame ervaring. Dr Witt heeft een routine en een zekerheid  in zijn handelen die gestoeld is op 1200 prostaatoperaties per jaar. De verzorging in het Anthonius ziekenhuiis in Gronau is ook al boven verwachting. Niet te vergelijken met de ziekenhuizen in Nederland. Bij mij waren er uitzaaiingen in de lymfeklieren en de verwachting na 4 weken was dan ook dat ik een nabehandeling zou krijgen met hormonen. Gelukkig was de PSA 0,03 op 4 mei jl. tijdens de controle in Gronau. Daardoor voorlopig geen nabehandeling en over 3 maanden terugkomen. Wat een opluchting.! Dit alles heb ik te danken aan Dr Witt en zijn staf met behulp van de dames van Top Medical care. Van harte aanbevolen!!

Terug naar overzicht
Heeft u een vraag voor ons?
Geïnteresseerd in een van onze diensten of wenst u meer informatie over een bepaald onderwerp? Neemt u gerust contact met ons op.
Coronavirus: Belangrijke informatie voor patiënten en bezoekers van de urologie en het Prostata Zentrum NordWest (PZNW).

Datum: 07.07.2021

COVID-19 Update

Beste bezoeker,

Prostate Center Europe is geopend voor Nederlandse patiënten. Omdat medische behandelingen niet onder de RIVM restricties vallen, kunnen behandelingen gewoon uitgevoerd worden en vinden poliklinische consulten, indien mogelijk, digitaal plaats.

Uiteraard nemen wij de nodige COVID maatregelen in acht, zoals strenge hygiëne maatregelen, social distancing en triage bij binnenkomst in het ziekenhuis.

Heeft u hier vragen over, aarzel dan niet. Wij staan u graag te woord.

Hartelijke groet,

Team Prostate Center Europe