Anton van Schie

Inmiddels is het 11 dagen na de TURP operatie door dr. Zinke. Ik ben erg tevreden met het resultaat, de blaas is binnen 10 seconden leeg. Mijn klachten zijn weg, de erectie werkt nog en heb geen last van incontinentie.

Nu verder herstellen want er is nog steeds bloed in mijn urine en ben iets eerder vermoeid. De komende weken rustig aan doen zei de dokter.De samenwerking met Manon van Prostate Center Europe was voortreffelijk. Geef het een dag, maar altijd een heldere uitleg op mijn vragen. En geen druk om stap B te zetten als je stap A hebt gemaakt.

Dank ook aan het medische team van het St.Antonius ziekenhuis Gronau. Prettig in de omgang, deskundig en hulpvaardig. Dr. Zinke kwam ongeveer dagelijks even langs en niet alleen over de operatie gesproken. Ook had ik het getroffen met mijn kamergenoot, hij was dezelfde dag opgenomen, had dezelfde operatie en we zijn op dezelfde dag naar huis gegaan. Toch is het allemaal niet 'zomaar' gegaan. In Nederland ging de wachttijd van 8 weken naar uitgesteld vanwege Corona. Uiteindelijk heb ik in januari besloten om voor Gronau te gaan en twee maanden later kreeg ik mijn operatie.

Sterke punten: Deskundig, professioneel. Prettig in de omgang, voor, tijdens en na de operatie.

Terug naar overzicht
Heeft u een vraag voor ons?
Of wilt u meer informatie? Neem gerust contact op. We helpen u graag!