Prostaatkanker

Bij mij werd in januari 2011 prostaatkanker geconstateerd, na de biopsie had ik een gleasonscore van 7. Besloten werd om te operen. Daar het wel heel lang duurde voor ik aan de beurt was, besloot ik om een second opinion te laten doen in Gronau. De begeleiding van de dames van Top Medical Care was fantastisch! Ze regelden alles voor je en waren zelfs(wanneer je dat wilde) aanwezig bij de gesprekken met de arts. De operatie kon al binnen twee weken worden uitgevoerd. Daar het volgens de Da Vinci methode gaat, heb je veel minder kans op impotentie en incontinentie. de operatie is dan ook prima verlopen en de verzorging was erg goed. De dames van Top Medical Care en dr .Schutte, met zijn team hebben wat ons aan gaat dan ook een grote pluim verdiend!  Bedankt voor alles!!

Terug naar overzicht
Heeft u een vraag voor ons?
Geïnteresseerd in een van onze diensten of wenst u meer informatie over een bepaald onderwerp? Neemt u gerust contact met ons op.
Coronavirus: Belangrijke informatie voor patiënten en bezoekers van de urologie en het Prostata Zentrum NordWest (PZNW).

Datum: 07.07.2021

COVID-19 Update

Beste bezoeker,

Prostate Center Europe is geopend voor Nederlandse patiënten. Omdat medische behandelingen niet onder de RIVM restricties vallen, kunnen behandelingen gewoon uitgevoerd worden en vinden poliklinische consulten, indien mogelijk, digitaal plaats.

Uiteraard nemen wij de nodige COVID maatregelen in acht, zoals strenge hygiëne maatregelen, social distancing en triage bij binnenkomst in het ziekenhuis.

Heeft u hier vragen over, aarzel dan niet. Wij staan u graag te woord.

Hartelijke groet,

Team Prostate Center Europe