U als patiënt staat bij ons centraal. Bij ieder bezoek aan het Prostate Center Europe wordt u begeleid door een van onze medewerkers. Zij informeren u over de gang van zaken, begeleiden u door het ziekenhuis en zijn er om uw vragen te beantwoorden. Indien de Duitse taal een barrière vormt zullen zij als tolk optreden en bij de gesprekken tussen u en de artsen aanwezig zijn.

U bent verzekerd van deskundige, gastvrije begeleiding, zodat uw verblijf in de kliniek zo aangenaam mogelijk wordt.

Heeft u een vraag voor ons?
Geïnteresseerd in een van onze diensten of wenst u meer informatie over een bepaald onderwerp? Neemt u gerust contact met ons op.
Coronavirus: Belangrijke informatie voor patiënten en bezoekers van de urologie en het Prostata Zentrum NordWest (PZNW).

Datum: 07.07.2021

COVID-19 Update

Beste bezoeker,

Prostate Center Europe is geopend voor Nederlandse patiënten. Omdat medische behandelingen niet onder de RIVM restricties vallen, kunnen behandelingen gewoon uitgevoerd worden en vinden poliklinische consulten, indien mogelijk, digitaal plaats.

Uiteraard nemen wij de nodige COVID maatregelen in acht, zoals strenge hygiëne maatregelen, social distancing en triage bij binnenkomst in het ziekenhuis.

Heeft u hier vragen over, aarzel dan niet. Wij staan u graag te woord.

Hartelijke groet,

Team Prostate Center Europe