Top Medical Care was zondag 9 mei te gast in het TV-programma Business Class van Harry Mens. Dr. Jörg Zinke van Top Medical Care vertelde over de behandeling van prostaatkanker volgens de ‘daVinci methode ’. Jaarlijks wordt bij ongeveer 10.000 mannen prostaatkanker vastgesteld. Reguliere, traditionele behandeling geeft risico op incontinentie en impotentie. De ‘daVinci methode’ die wordt toegepast in de kliniek van Top Medical Care is een behandeling met ondersteuning van robottechnologie. Het voordeel van deze methode is minder kans op incontinentie en impotentie en het herstel van de operatie is korter dan bij reguliere behandelingen.

Dr. Zinke vertelde over deze geavanceerde manier van behandelen. Tevens deelde Anne den Boer zijn eigen ervaringen met de behandeling . Hij werd eerder dit jaar succesvol behandeld bij Top Medical Care.

Terug naar overzicht
Heeft u een vraag voor ons?
Geïnteresseerd in een van onze diensten of wenst u meer informatie over een bepaald onderwerp? Neemt u gerust contact met ons op.
Coronavirus: Belangrijke informatie voor patiënten en bezoekers van de urologie en het Prostata Zentrum NordWest (PZNW).

Datum: 07.07.2021

COVID-19 Update

Beste bezoeker,

Prostate Center Europe is geopend voor Nederlandse patiënten. Omdat medische behandelingen niet onder de RIVM restricties vallen, kunnen behandelingen gewoon uitgevoerd worden en vinden poliklinische consulten, indien mogelijk, digitaal plaats.

Uiteraard nemen wij de nodige COVID maatregelen in acht, zoals strenge hygiëne maatregelen, social distancing en triage bij binnenkomst in het ziekenhuis.

Heeft u hier vragen over, aarzel dan niet. Wij staan u graag te woord.

Hartelijke groet,

Team Prostate Center Europe