Onze consulten op de polikliniek urologie en opnames op de verpleegafdeling urologie verlopen inmiddels weer zoals u van ons gewend bent. Uiteraard met de nodige voorzorgsmaatregelen voor uw en andermans veiligheid. Zo hanteren we strikte hygiënemaatregelen en social distancing, als ook triage bij binnenkomst in het ziekenhuis.


Hygiënemaatregelen:

- regelmatig handen wassen met water en zeep.

- Hoesten en niezen in elleboog

- 1,5 meter afstand houden van andere mensen

- Vermijden van grote groepen mensen

- Dragen van een mondmasker (Alltagsmaske)

Het restaurant van het ziekenhuis, Café Vita, blijft tot nader order gesloten voor gasten.

Wanneer u symptomen heeft die kunnen wijzen op een corona-infectie, neemt u dan contact op met de GGD via telefoonnummer: 0800 1202.

Wij wijzen u er nadrukkelijk op dat in ons ziekenhuis geen poliklinisch onderzoek op een corona-infectie wordt uitgevoerd!

Wij vragen begrip voor bovenstaande maatregelen. Ze zijn lastig, maar wel van levensbelang. Uw Prostate Center Europe Team

Terug naar overzicht
Heeft u een vraag voor ons?
Geïnteresseerd in een van onze diensten of wenst u meer informatie over een bepaald onderwerp? Neemt u gerust contact met ons op.
Coronavirus: Belangrijke informatie voor patiënten en bezoekers van de urologie en het Prostata Zentrum NordWest (PZNW).

Datum: 07.07.2021

COVID-19 Update

Beste bezoeker,

Prostate Center Europe is geopend voor Nederlandse patiënten. Omdat medische behandelingen niet onder de RIVM restricties vallen, kunnen behandelingen gewoon uitgevoerd worden en vinden poliklinische consulten, indien mogelijk, digitaal plaats.

Uiteraard nemen wij de nodige COVID maatregelen in acht, zoals strenge hygiëne maatregelen, social distancing en triage bij binnenkomst in het ziekenhuis.

Heeft u hier vragen over, aarzel dan niet. Wij staan u graag te woord.

Hartelijke groet,

Team Prostate Center Europe