Netzeinlage

Je leest hier veel over mannen met prostaat klachten...Maar ook vrouwen zijn in het ziekenhuis in Gronau op de juiste plek. Ikzelf had veel klachten ivm. steeds maar terugkerende blaasonstekingen, waardoor ik in Nederland telkens antibiotica kreeg. Week in week uit. In 2 maanden tijd had ik al 5 kuren gehad. En een NL uroloog die eigenlijk ook niet meer wist wat te doen. Die uiteindelijk voorstelde om moeder de natuur zelf haar gang te laten gaan! Wat natuurlijk een absurde uitspraak is. Daar sta je dan met je rug tegen de muur en de moed ver onder je schoenen. Via de huisarts naar ziekenhuis Gronau door verwezen...en toen direcht met TOP MEDICAL CARE in contact gekomen. Uitstekende service en super goede begeleiding door de dames. Alles wordt in een sneltrein vaart voor je geregeld. Een super begeleiding. Heel veel zorg wordt je uit handen genomen. 

Een super begeleiding

Vandaag mocht ik na 5 dagen ziekenhuis weer naar huis. De artsen, verpleegkundigen en top medical care zorgen voor een super goed verblijf in het ziekenhuis. Niks anders dan lof. Nederlandse ziekenhuizen en artsen kunnen daar nog een groot voorbeeld aan nemen. Je wordt hier behandeld als een mens en niet als een nummer. Dus ook voor de dames wie dit lezen... twijfel niet langer en ga naar Duitsland. Vreemd land, taal barierre geen enkel probleem TOP MEDICAL CARE zorgt voor een uitstekende begeleiding. Je bent er in geweldige handen.

Terug naar overzicht
Heeft u een vraag voor ons?
Geïnteresseerd in een van onze diensten of wenst u meer informatie over een bepaald onderwerp? Neemt u gerust contact met ons op.
Coronavirus: Belangrijke informatie voor patiënten en bezoekers van de urologie en het Prostata Zentrum NordWest (PZNW).

Datum: 07.07.2021

COVID-19 Update

Beste bezoeker,

Prostate Center Europe is geopend voor Nederlandse patiënten. Omdat medische behandelingen niet onder de RIVM restricties vallen, kunnen behandelingen gewoon uitgevoerd worden en vinden poliklinische consulten, indien mogelijk, digitaal plaats.

Uiteraard nemen wij de nodige COVID maatregelen in acht, zoals strenge hygiëne maatregelen, social distancing en triage bij binnenkomst in het ziekenhuis.

Heeft u hier vragen over, aarzel dan niet. Wij staan u graag te woord.

Hartelijke groet,

Team Prostate Center Europe