Operatie

Beste bezoekers van de website,

Omdat er in juli bij mijn man prostaatkanker werd geconstateerd ben ik op internet gaan zoeken naar behandelmethoden, ik kwam al heel snel terecht bij TMC en het ziekenhuis in Gronau, door het lezen van de website, het filmpje te bekijken en niet te vergeten het lezen van het gastenboek was ik al gelijk enthousiast.

Nu moest mijn man nog de website bekijken en er natuurlijk achter staan, hij heeft de eerste week niet over de ziekte gesproken, moest alles laten bezinken en overdenken maar omdat het bij zijn behandelend uroloog in Nederland allemaal erg lang ging duren, we konden pas in september terecht voor de uitslagen van de botscan - MRI enz...heeft hij ook de website bekeken en werd hij er toch ook wel heel erg positief over....hij zei tegen mij, ga het allemaal maar regelen en maak maar een afspraak, dat heb ik natuurlijk gedaan. Op dinsdag belde ik met TMC en op vrijdag stond de afspraak al gepland in Baarn. Een heel positief gesprek gehad met Dr. Brageeth, wat een fijne arts, dat is een arts die je behandeld als mens  en niet als nummer. Ook de gastvrouw van TMC was zeer aardig en we gingen met een goed en blij gevoel naar huis, mijn man kan 29 augustus al geopereerd worden in Gronau en we kijken er echt naar uit, mede door de schrijvers van het gastenboek, waarvoor dank! Jammer dat er in de appartementen voor mij geen plaats is maar we zijn zaterdag al in de omgeving van  het ziekenhuis gaan kijken en ik heb een hotel gevonden waar ik me prettig voel en waar ik 7 nachten zal vertoeven. Mijn man vind het heel erg spannend allemaal maar ik weet zeker dat hij goede zorg zal krijgen, dat merk ik wel aan alle geschreven stukken in het gastenboek.

Terug naar overzicht
Heeft u een vraag voor ons?
Geïnteresseerd in een van onze diensten of wenst u meer informatie over een bepaald onderwerp? Neemt u gerust contact met ons op.
Coronavirus: Belangrijke informatie voor patiënten en bezoekers van de urologie en het Prostata Zentrum NordWest (PZNW).

Datum: 07.07.2021

COVID-19 Update

Beste bezoeker,

Prostate Center Europe is geopend voor Nederlandse patiënten. Omdat medische behandelingen niet onder de RIVM restricties vallen, kunnen behandelingen gewoon uitgevoerd worden en vinden poliklinische consulten, indien mogelijk, digitaal plaats.

Uiteraard nemen wij de nodige COVID maatregelen in acht, zoals strenge hygiëne maatregelen, social distancing en triage bij binnenkomst in het ziekenhuis.

Heeft u hier vragen over, aarzel dan niet. Wij staan u graag te woord.

Hartelijke groet,

Team Prostate Center Europe