Vrijblijvend behandeladvies?
Bel ons op 074-255 9267
DaVinci Robot

Nieuwste generatie DaVinci operatierobot in Gronau.

Als het om de behandeling van prostaatkanker gaat, is alleen de beste prostaatkanker behandeling goed genoeg. Met 4 van de laatste generatie daVinci-operatierobots, 1.400 operaties per jaar en 12 jaar ervaring is Prostate Center Europe, onder leiding van Dr. J.H. Witt, de meest ervaren prostaatkliniek van Europa.

  • Beste genezingsratio door schone snijranden
  • Lage kans op incontinentie
  • Hoge kans op behoud potentie
  • Sneller herstel
Naar onderzoeksresultaten
Meer dan 15.000 operaties
15.000
Meer dan 15.000 operaties
Uit meer dan 10 landen
10+
Uit meer dan 10 landen
Patientbeoordeling 9,7
9,7
Patientbeoordeling 9,7
Patiënten beoordelen ons met een
9,7

“Net zoals als de meeste mannen in de vorige beoordelingen. Kan ik alleen bevestigen dat de verzorging en begeleiding in het PZNW voortreffelijk zijn geweest. Vanaf het eerste bezoek had ik het idee, dat dit de plaats was, waar ik thuis hoor met mijn kwaal. Een speciaal woord van dank aan, natuurlijk Dr Wagner. Een voortreffelijk arts die verstand heeft van zaken, en een patient op zijn gemak kan stellen. ”

“Bij deze een zeer groot compliment Jullie zorgen inderdaad voor TOP Medical Care. De start was meteen goed en dat voelde zeer goed.”

“Langs deze weg wil ik graag het hele team van Prostate Center Europe danken voor de vlotte, vriendelijke en professionele begeleiding voor en tijdens mijn verblijf en dat van mijn vrouw in Gronau. Wij hebben die beide als bijzonder prettige ondersteuning ervaren.”

Nieuws

6 november 2020
"Movember 2020"
Het is zover: Mannen laten massaal hun snor staan in het kader van...
4 oktober 2020
Uitzaaiende prostaatkanker kaapt DNA-programma voor embryonale ontwikkeling
De belangrijke ontdekking kan leiden tot nieuwe behandelingen van...
Heeft u een vraag voor ons?
Geïnteresseerd in een van onze diensten of wenst u meer informatie over een bepaald onderwerp? Neemt u gerust contact met ons op.
Coronavirus: Belangrijke informatie voor patiënten en bezoekers van de urologie en het Prostata Zentrum NordWest (PZNW).

Datum: 07.07.2021

COVID-19 Update

Beste bezoeker,

Prostate Center Europe is geopend voor Nederlandse patiënten. Omdat medische behandelingen niet onder de RIVM restricties vallen, kunnen behandelingen gewoon uitgevoerd worden en vinden poliklinische consulten, indien mogelijk, digitaal plaats.

Uiteraard nemen wij de nodige COVID maatregelen in acht, zoals strenge hygiëne maatregelen, social distancing en triage bij binnenkomst in het ziekenhuis.

Heeft u hier vragen over, aarzel dan niet. Wij staan u graag te woord.

Hartelijke groet,

Team Prostate Center Europe